Chirurgie ruky

Chirurgie ruky

Chirurgie ruky je na klinice plastické chirurgie INTER CLINIC novým oborem, ačkoliv spadá do kategorie plastické chirurgie. Reagujeme tak na poptávku našich klientů, kteří poptávají řešení problémů jako např. karpální tunel, de Quervain, lupavý prst a další problémy svalů a šlach na ruce.

Chirurgie ruky v INTER CLINIC Praha - Radotín

Chirurgie ruky v INTER CLINIC nabízí špičkové specialisty, MUDr. Filipa Hebelku, kterého znají především horolezci, dále pak MUDr. Ludmilu Fialovou, která působí rovněž ve Vysokém nad Jizerou. Problematiku šlach na ruce a jejich operativu zvládají naprosto fenomenálně a jsou vyhledávanými specialisty. V INTER CLINIC nabízíme jak konzervativní, tak operační léčbu.

Karpální tunel

Operace karpálního tunelu - stejně jako ostatní zákroky chirurgie ruky - nabízíme v extrémně krátkých časových lhůtách. Speciálně u karpálního tunelu k objednání na zákrok stačí výsledky vyšetření EMG, průměrná lhůta objednání k operaci je v průměru cca 10 dní.

Proč zvolit chirurgii ruky v INTER CLINIC

Důvodů, proč dát přednost našemu soukromému zařízení, je několik:

  • máte jistotu, že Vaši ruku bude operovat skutečný specialista,
  • objednací lhůty jsou extrémně krátké,
  • ceny jsou dostupné každému,
  • Vaše ošetření proběhne v příjemném prostředí rodinné kliniky, kde se personál na své klienty/pacienty, opravdu těší. :)

Více o chirurgii ruky na naší klinice najdete zde: www.chirurgie-ruky.info

Chirurgie ruky - cena

Ceny výkonů v oblasti chirurgie ruky odráží fakt, že nemáme smlouvy se zdravotními pojišťovnami. Přesto jsou však ceny dostupné prakticky každému.

Chirurgie ruky - konzultace

Konzultaci si můžete sjednat protřednictvím telefonu, emailu či formuláře níže. Cena konzultace je 1 000 Kč.

ObJEDNÁNÍ konzultace

 
1000 znaků zbývá
Přidat soubory

 

Konzultace
1000 znaků zbývá
Přidat soubory